Accesand colanti.net si folosind meniul din partea stanga a site-ului, puteti naviga printre categoriile, de acolo, pe pagina individuala a fiecarui produs, veti vedea informatii detaliate (mai multe poze si stocul disponibil – actualizate constant etc).

Orice comanda se poate face rapid fara a fi nevoie de cont.

Dupa ce va decideti asupra unui produs dorit, de pe pagina respectivului produs trebuie sa selectati cantitatea prin butoanele de “Plus” / “Minus” si sa apasati pe butonul “Adauga in cos”. Dupa ce ati ales toate produsele si doriti sa plasati comanda, mergeti in “Cos” – sectiune pe care o accesati din dreapta sus, dand click pe butonul corespunzator.

De acolo veti putea revedea si actualiza lista produselor adaugate in cos, precum si cantitatea pe care ati selectat-o. Tot din Cosul de Cumparaturi veti decide si metoda prin care doriti sa fie livrate produsele.

Urmatorul pas, dupa ce apasati pe “La Finalizare Comanda”, va fi cel legat de completarea detaliilor pentru facturare si livrare. Dupa aceea apasati pe “Plaseaza Comanda” . Comanda dvs va fi trimisa si veti primi un e-mail de conformare.

Comanda se poate face si telefonic la unul din numerele de mai jos.

Pentru orice informatie sau nelamurire, va stam la dispozitie  la numarul de telefon: 0770502770